”I den tysta Hjälmarens vatten”

Klicka för att ladda ner högupplöst bild


Fakta om boken I den tysta Hjälmarens vatten:

Titel: I den tysta Hjälmarens vatten
Författare: Johanna Ericson
Förlag: Edsborg Wordings
Kontakt: johanna.ericson@wordings.se

ISBN nummer: 978-917609687-1
Sidantal: 250

I den tysta Hjälmarens vatten

Sommaren 1959 förvandlas Hjälmaren.
I dess tysta vatten lurar något mörkt.

När flera personer oväntat dör samlar Henry Kihl de bästa han känner för att ta reda på vad som egentligen hänt. Hans liv blir alltmer invecklat och den livshungrande eldsjälen förbannar snart den situation han hamnat i. Men trots att han är på väg att mista både trovärdighet och familj bestämmer han sig för att hålla sitt löfte och besegra ondskan. För första gången i sitt liv upplever han maktlöshet – den känsla han hittills bara hört andra prata om.

Om författaren:

Johanna Ericson är född och uppvuxen vid Hjälmarens kant. Efter många år i andra länder och stora städer återvänder författaren till hemtrakten.
Berättelser och skrivande har följt med genom livet, debutromanen är en fiktiv historia inspirerad av barndom och en medfödd kärlek till mystik.

Välkommen till vår bokshop för beställning!

2 svar på ””I den tysta Hjälmarens vatten””

I den tysta Hjälmarens vatten är en rik och spännande bok med ett levande språk och härliga karaktärer. Man blir verkligen sugen på en fortsättning!

”tipsar om sommarläsning: I den tysta Hjälmarens vatten, av Johanna Ericson. En spännande historia med ett underbart språk. Har inte kunnat cykla till jobbet på två dagar bara för att jag ska kunna läsa på tåget. Får fem av fem! Googla & köp!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *