Edsborgs verksamheter

Utbildningar

Edsborg erbjuder ett flertal utbildningar men är inte rädda för att skräddasy lösningar för just ditt företag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Planering-1024x681.png

Om kommunikation
och förändringsledning.

Edsborg erbjuder föreläsningar som handlar om kommunikation och attityd. Tankeställare blandas med övningar och egna reflektioner.
Föreläsningarna har olika vinkel beroende på önskemål, målgrupp och syfte.

Om inställning.

Alltid lika aktuellt! Det är härligt att vi har möjlighet att påverka så mycket med hjälp av vår egen inställning. Med blick på forskning och studier i ämnet, blir föreläsningen konkret och mycket användbar!

Om produktivitet.

Med våra dagliga beteenden påverkar vi produktivitet. Vår egen och verksamhetens. Ibland tycker vi att vissa saker är självklara.
Ta det där med ”sunt förnuft”, till exempel, och andra liknande begrepp som kan ställa till det lite för oss i vår kommunikation. För det begriper väl alla, vad sunt förnuft är;)

Välkommen med din förfrågan

Men många års erfarenhet av att undervisa kommunikation på heltid och skapar Edsborg utbildningar inom kommunikation och förändringsledning utefter kundens behov!

Johanna har hållit hundratals föreläsningar och workshops om förändringsarbete och kommunikation, och har mött en stor mängd organisationer från olika branscher.

Kontakta: johanna.ericson@edsborg.se, 0709-521736

Några ord från deltagare.

Lola Svensson, Sveriges Dansorganisation
Föreläsning för SDO – Sveriges Dansorganisation i Södertälje den 6/6, 2014

”Vi upplever oss mer närvarande i vardagen med arbete och familjeliv samt ständigt medvetna om vilken ram som gäller och vart vi verkar just nu.”

Andra kommentarer om våra gruppseminarier.

”Tack för ett toppenmöte. Det var mycket givande och man fick en hel del att fundera över. Både privat och i sociala sammanhang. Toppenjobb!”

”Mycket tankar kring ”vettiga” saker som man borde veta.”

”Många tankar och klokheter”

”Tankeställare om hur jag kan påverka min omgivning genom mitt bemötande”

”Ett leende och segerposition!”


Förlag

Edsborg har producerar böcker och spel sedan 2005. Under butikssidan hittar du aktuella produktioner.

Stadsmysterium

Stadsmysterierna är en analog utomhusaktivitet som passar lika bra för familjen som för konferensgänget. Mysteriet ger också hemmaturisten chans att bättre lära känna sin stad.

Aktiviteten innebär promenad och friskluft för hela familjen men innehåller även en ”sitta-ner-och- klura-del” som passar ypperligt för en avslutande fika.

Närkampen

Närkampen är en kamp mellan två lag med minst 2 personer i varje. Ära och trovärdighet står på spel, ni kommer få bevisa smidighet, klipskhet, rytmkänsla plus talanger ni kanske inte visste att ni hade. Tillsammans kommer ni bege er till spännande ställen där olika uppdrag väntar. 

Böcker

Edsborg förlag har gett ut ett flertal titlar. Både spänningsromaner och feelgood. Läs mer om böckerna och beställ i butiken.