Stadsmysterium i Göteborg – äntligen!

Äntligen kan vi släppa ett Stadsmysterium® i Göteborg! I en sådan myllrande stad med så många goa intryck finns det såklart många mysterier. Det här handlar om den försvunna popstjärnan. Vad var det som hände med henne egentligen?

Företaget Edsborg Sverige startade ursprungligen i Göteborg och därför är det extra roligt att äntligen släppa ett Stadsmysterium här. I en stad med så mycket historia, kultur, byggnader och goa gubbar finns mycket att göra mysterier kring. Här ska du ta reda på vad som hände den försvunna popstjärnan Tone C.

Mysterierundan rör sig i området kring Kopparmärra, Gustaf Adolfs torg och Domkyrkan och brukar ta ungefär en timme. I området finns ju också ett fantastiskt utbud caféer och barer som passar att besöka för att i lugn och ro lösa den avslutande delen av mysteriet.

Länk till Göteborg Stadsmysterium i shoppen


Stadsmysterierna är en analog utomhusaktivitet som passar lika bra för familjen som för konferensgänget. Aktiviteten innebär promenad i friska luften och innehåller även en ”sitta-ner-och- klura-del” som passar ypperligt för en avslutande fika. Stadmysterium ger också hemmaturisten en chans att bättre lära känna sin stad.

Stadsmysterium® ges ut av Edsborg Sverige AB och finns nu på närmare 40 orter i Sverige och fler tillkommer ständigt.

Läs mer på Stadsmysterium.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.