Hej Luleå! Stadsmysterium kommer hit.

Nu är det dags för Luleå att få ett eget mysterium. Här är det mysteriet med den magiska malmen som ska lösas.

Luleå är bland annat känt för sin hamn. Härifrån forslas järnmalm till länder runt om i världen. Klart det uppstår ett och annat rykte i en sådan spännande stad. Ett handlar om en viss Kajsa Kubb. Hon sa sig ha hittat en sten och därefter kluvit sin ved på nolltid, så stark hade hon blivit.
Men vad hände med stenen sen? I stan går snacket, kan Kajsa ha gömt den?

Ge dig ut i centrala Luleå och se om du hittar ledtrådar om den mystiska malmen.

Edsborg Sverige utvecklar Stadsmysterium för hela Sverige och fortsätter sin satsning på Norrland och här kommer nu Luleå. Vi vill ge hela Sverige chansen att uppleva sin och andra städer på ett nytt spännande sätt. Och självklart att umgås med varandra!

Hållbart!
Luleå är det första mysteriet som släpps med vår nya hållbara profil. Både folder och kuvert är tryckt på helt återvunnet papper. Vi känner ett stort ansvar för miljön och vill göra ett så litet avtryck vi kan. Och då vår produkt i huvudsak består av papper är det en självklarhet att välja det mest hållbara alternativet.

Här hittar man mysteriet i shoppen.

Stadsmysterium® är en analog utomhusaktivitet som passar lika bra för familjen som för konferensgänget. Aktiviteten innebär promenad i friska luften och innehåller även en ”sitta-ner-och- klura-del” som passar ypperligt för en avslutande fika. Stadmysterium® ger också hemmaturisten en chans att bättre lära känna sin stad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.