Linköping får mysterieuppföljare

Som många har efterfrågat: Äntligen kommer det andra mysteriet till Linköping! Den här gången blir det universitetstema. Dags att lösa Mysteriet med den flitiga föreningen!

Linköping är en spännande stad och här uppstår såklart ett och annat rykte. Ett av dessa är ryktet om en hemlig förening. Det sägs att det fanns en grupp studenter som knäckte det allra smartaste sättet att plugga på. Dock lär inträdesprovet varit en riktig utmaning…

Ge dig ut i centrala Linköping och klura ut vad det var för flitig förening!

Förra året släppte vi ett första Stadsmysterium® här i Linköping, “Mysteriet med den hemliga lösningen”. Det blev så populärt att det behövdes en uppföljare och den kommer här.

Det är riktigt roligt att familjer, kompisgäng och jobbteam tar sig ut i luften och gör något kul tillsammans och Linköping har en fantastiskt fin stadskärna. Vi är superglada över den här lanseringen!

Här hittar man mysteriet i shoppen.

Stadsmysterium® är en analog utomhusaktivitet som passar lika bra för familjen som för konferensgänget. Aktiviteten innebär promenad i friska luften och innehåller även en ”sitta-ner-och- klura-del” som passar ypperligt för en avslutande fika. Stadmysterium® ger också hemmaturisten en chans att bättre lära känna sin stad.

Stadsmysterium® är ett registrerat varumärke och ges ut av Edsborg Sverige AB och finns nu på närmare 40 orter i Sverige och fler tillkommer ständigt.

Läs mer på Stadsmysterium.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.