Lös stadsmysteriet i Helsingborg

Stadsmysterium® har varit på mysteriejakt i Skåne och släpper nu första mysteriet i Helsingborg. Här gäller det att ta reda på vad den mystiska resenärskan hade i sin packning.

Helsingborg är en riktig pärla! En snackis här handlar om den mystiska resenär som åkte fram och tillbaka på passagerafärjan över sundet. Under armen bar hon en korg. Smidigt rörde hon sig fram bland köer och trängsel, det var som om den där korgen var ömtålig. 

Med  sina mörka solglasögon, tjusiga hatt och graciösa framtoning drog hon mångas blickar till sig. Men de två tulltjänstemän som också spanade in henne lät sig minsann inte bländas – en dag kallade de in henne till förhör och krävde att få veta vad för mystiskt hon transporterade i den där korgen. 

Kvinnan hävdade att hon bara var en oskyldig försäljare. Hon kände sig så förnärmad av förhöret att hon ville föreviga händelsen och lär ha planterat ut ledtrådar i staden för att låta eftervärlden verkligen förstå att hon var oskyldig.

Edsborg Sverige utvecklar Stadsmysterium® för hela Sverige och har producerat Stadsmysteriet i Helsingborg. Vi på Edsborg vill ge hela Sverige chansen att uppleva sin och andra städer och platser på ett nytt spännande sätt. Och självklart att umgås med varandra!

Här hittar du alla Stadsmysterium.

Stadsmysterium® är en analog utomhusaktivitet som passar lika bra för familjen som för konferensgänget. Aktiviteten innebär promenad i friska luften och innehåller även en ”sitta-ner-och- klura-del” som passar ypperligt för en avslutande fika. Stadmysterium® ger också hemmaturisten en chans att bättre lära känna sin stad eller plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.