Lös Stadsmysterium i Umeå

Nu kommer Stadsmysterium® till björkarnas stad Umeå. Här gäller det att lösa ett mysterium i universitetsmiljö och närmare bestämt i labbet. Mysteriet med det hemliga receptet utgår från Kungsgatan 49 och tar dig runt om i staden på ett klurigt sätt.

Umeå har en spännande historia. Ett rykte här lär vara det om det hemliga projekt som puttrade och bubblade i ett skåp på universitetslabbet.

”Rör ej, superhemligt projekt!” stod det på en lapp.

Ge dig ut i Umeå och ta reda på vad det var för hemligt recept!

Edsborg Sverige som utvecklar Stadsmysterium fortsätter sin satsning på Norrland, först ut var Sundsvall och Ö-vik och nu har turen kommit till Umeå, men ännu fler städer norröver släpps inom kort. Vi vill ge hela Sverige chansen att uppleva sin och andra städer på ett nytt spännande sätt. Och självklart att umgås med varandra!

Här hittar man mysteriet i shoppen.

Stadsmysterium® är en analog utomhusaktivitet som passar lika bra för familjen som för konferensgänget. Aktiviteten innebär promenad i friska luften och innehåller även en ”sitta-ner-och- klura-del” som passar ypperligt för en avslutande fika. Stadmysterium® ger också hemmaturisten en chans att bättre lära känna sin stad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.