Mysteriet med den vidskeplige skepparn i Ystad

Nu släpper vi Mysteriet med den Vidskeplige Skepparn i Ystad. Ett promenadmysterium att lösa tillsammans med familj eller jobbarkompisar.

Ystad har en fantastiskt spännande stadskärna, här finns kullerstenar, kloster och vackra byggnader. Många förknippar även Ystadtrakten med friska havsbad och vita stränder.  Men visste du att det vackra strandområdet Sandhammaren har förknippats med skräck och fasa för båtkaptener? Svåra strömmar och lynnig sandbotten har gjort att många båtvrak ligger på havets botten.

Mysteriet handlar om skepparen Bertil Bris, som lyckades ta sig oskadd förbi det beryktade området. Men för att våga sig hem igen ville han hitta sin lyckopryl. Vad var det? Här får man som vanligt ge sig ut och leta efter ledtrådar på stan.

Edsborg Sverige utvecklar Stadsmysterium® för hela Sverige och har producerat Stadsmysteriet i Ystad. Vi på Edsborg vill ge hela Sverige chansen att uppleva sin och andra städer och platser på ett nytt spännande sätt. Och självklart att umgås med varandra!

Här hittar du alla Stadsmysterium.

Stadsmysterium® är en analog utomhusaktivitet som passar lika bra för familjen som för konferensgänget. Aktiviteten innebär promenad i friska luften och innehåller även en ”sitta-ner-och- klura-del” som passar ypperligt för en avslutande fika. Stadmysterium® ger också hemmaturisten en chans att bättre lära känna sin stad eller plats.

Här hittar du fler Stadsmysterium i Skåne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.