Örebro får nytt stadsmysterium

Nu släpper vi på Edsborg det andra Stadsmysteriet i Örebro. Mysteriet med det fantastiska sjöodjuret. Sedan tidigare finns Mysteriet med den försvunne skomakaren.

Äntligen kommer Mysterium nummer två i Örebro, Mysteriet med det fantastiska sjöodjuret. Under förra året var det många som var ute på Örebros gator och löste Mysteriet med den försvunne skomakaren. Nu handlar det om fiskaren Elin Fena som sägs ha fått kontakt med ett omtalat sjöodjur. Hon vill inte avslöja något, men hon lär ha placerat ut ledtrådar i stan.

Örebro har ju faktiskt en historia med just sjöodjur. Senast i februari förra året siktades det, se inslag från TV4 här. Och även i litteraturen förekommer det sjöodjur i Örebro, se här.

Örebroare får uppleva sin stad på ett nytt sätt, många arbetsplatser har anordnat personalaktiviteter med våra mysterier. Lite extra roligt är det också att så många utifrån har har beställt mysteriet och besökt Örebro för att lösa det. Kul att aktivera så många till utomhusaktiviteter tycker vi på Edsborg!

Länk till shoppen.


Stadsmysterierna är en analog utomhusaktivitet som passar lika bra för familjen som för konferensgänget. Aktiviteten innebär promenad och friskluft för hela familjen men innehåller även en ”sitta-ner-och- klura-del” som passar ypperligt för en avslutande fika. Stadmysterium ger också hemmaturisten chans att bättre lära känna sin stad.

Stadsmysterium® ges ut av Edsborg Sverige AB och finns nu på närmare 40 orter i Sverige och fler tillkommer ständigt.

Läs mer på Stadsmysterium.