Shop romaner – gammal

 

Här kan du enkelt beställa våra romaner. Du betalar med kort eller faktura via Klarna. Klicka på priset under boken för att välja artikel, klicka sedan på varukorgen för att beställa.

Om du har frågor eller behöver hjälp vid beställning, kontakta: info@wordings.se. Självklart hittar du också böckerna på exempelvis Bokus och Adlibris.


liv-omslagMed hälsningar från Liv – tillfälligt slut
Johanna Ericson
ISBN 978-91-7611-947-1
Pris i vår shop: 150 kr + frakt.

Kanske är det försenad trotsålder. Eller leda. Kanske är det en hemlig längtan att dra ur laddar-sladden och logga ut som får Liv Holsten att möblera om hela sin tillvaro. Hon har ingen aning om vart hon är på väg, men det viktigaste är bort: Bort från ett deprimerande jobb, en humorbefriad pojkvän och inte minst en kontrollfanatisk mamma. Och en dag är väskan färdigpackad.

Flygplatser är som levande, myllrande, märkliga tidsglapp mellan verkligheter, som icke-platser, som fristäder fulla av förväntningar. Och här satt jag, i zonen mellan mina två liv – mitt gamla och det nya. Det låter kanske väl högtidligt, men det var faktiskt så det var.
Men, just ja. Jag höll ju på att glömma:

Mamma,
Nu åker jag.
Hörs!
Med hälsningar från Liv.


image004

Hjälmartrilogin, del 1:

I den tysta Hjälmarens vatten
Johanna Ericson
ISBN: 978-91-7609-687-1
Del ett i Hjälmartrilogin.
Pris i vår shop: 150 kr + frakt.

Sommaren 1959 förvandlas Hjälmaren. I dess tysta vatten lurar något mörkt.
När flera personer oväntat dör samlar Henry Kihl de bästa han känner för att ta reda på vad som egentligen hänt. Hans liv blir alltmer invecklat och den livshungrande eldsjälen förbannar snart den situation han hamnat i. Men trots att han är på väg att mista både trovärdighet och familj bestämmer han sig för att hålla sitt löfte och besegra ondskan.

För första gången i sitt liv upplever han maktlöshet – den känsla han hittills bara hört andra prata om.


 

Svidsamt

Hjälmartrilogin, del 2:

Svidsamt läker svarta sår

Johanna Ericson
ISBN: 978-91-7609-134-0
Del två i Hjälmartroilogin.
Pris i vår shop: 150 kr + frakt.

Hjälmaresund 1979:

16-årige Fredrik saknar sin morfar Henry, vars bortgång är påtaglig i den lilla byn vid Hjälmarens kant. Medan Fredriks familj kämpar för att upprätthålla sitt livsarv, påbörjar Fredrik en ofrivillig kamp: Han måste tygla den ilska som plågar honom, men också visa världen vem han egentligen är.

Och i sjön finns något mörkt undangömt. Något som får förödande konsekvenser för hans liv.


 

BORTOM GRÖNA DYNINGAR-Framsida

Hjälmartrilogin, del 3:

Bortom gröna dyningar

Johanna Ericson
ISBN: 978-917609815-8
Del tre i Hjälmartrilogin.
Pris i vår shop: 150 kr + frakt.

Hjälmaren, 1999.
Att bromsa Fredrik är som att försöka stoppa en hjord vattenbufflar. Hans anteckningsbok är full av mål och inte ett enda av dem tänker han missa. Omgivningen ser med avund hur han med provocerande lätthet får det han vill ha.

Ja, om man bortser från det där som rör privatlivet.
Det är tur att Fredrik har sin egensinniga vän Margaretha att vända sig till när det blåser motvind, men snart förstår hon hur det är ställt med honom:
Att det där till synes så fullkomliga livet fortfarande svider av samma gamla sår. Och att vissa hemligheter är omöjliga att gömma, hur mycket man än vill.

Bortom gröna dyningar är den avslutande delen i Hjälmartrilogin som även innehåller I den tysta Hjälmarens vatten och Svidsamt läker svarta sår.