Stadsmysterium äntligen i Ö-vik!

Stadsmysterium drar norröver och har nu äntligen kommit till Ö-vik! Här gäller det att lösa Mysteriet med den mystiska hockeyspelaren som plötsligt kom in på isen. Vem var denna okända talang? Stadsmysterium är ett kul sätt för både Ö-vikare och besökare att uppleva staden på ett nytt spännande sätt.

Örnsköldsvik är inte bara känt för backhoppning. Det lär också finnas en hockeymatch som Ö-vikarna pratar lite extra om. Mitt i en rysarkamp kom plötsligt en ny spelare in på planen. Mål efter mål smällde in i buren, publiken drog efter andan. Vem var det här?

Ge dig ut på gatorna i Ö-vik och ta reda på svaret! 

Edsborg Sverige som utvecklar Stadsmysterium gör nu en satsning på Norrland, först ut var Sundsvall och nu är det dags för Örnsköldsvik, men fler städer norröver släpps inom kort. Vi vill ge hela Sverige chansen att uppleva sin och andra städer på ett nytt spännande sätt. Och självklart att umgås med varandra!

Här hittar man mysteriet i shoppen.

Stadsmysterium® är en analog utomhusaktivitet som passar lika bra för familjen som för konferensgänget. Aktiviteten innebär promenad i friska luften och innehåller även en ”sitta-ner-och- klura-del” som passar ypperligt för en avslutande fika. Stadmysterium® ger också hemmaturisten en chans att bättre lära känna sin stad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.