Stenegård Järvsö

Stenegård i Järvsö är ett fint utflyktsmål för hela familjen. Här finns plats för historia och lek för både stora och små.
På Stenegård har läkande växter odlats länge, inte så konstigt att det uppstår ett och annat mysterium just här.

När du löser Stenegård Stadsmysterium tar du dig runt bland vackra byggnader, fantastisk natur och med en enastående utsikt inte minst.

Här finns också en örtagård – vilken spelar en central roll i detta mysterium. Vad fanns in den där magiska tinkturen som den smarta apotekaren tog fram, egentligen?
Ta dig runt i Stenegårds spännande miljö för att lösa mysteriet! Stenegårdsmysteriet kan du köpa direkt på Stenegård och hos deras återförsäljare.

Edsborg Sverige utvecklar Stadsmysterium® för hela Sverige och har producerat Stadsmysteriet i Stenegård. Vi på Edsborg vill ge hela Sverige chansen att uppleva sin och andra städer och platser på ett nytt spännande sätt. Och självklart att umgås med varandra!

Här hittar du alla Stadsmysterium.

Stadsmysterium® är en analog utomhusaktivitet som passar lika bra för familjen som för konferensgänget. Aktiviteten innebär promenad i friska luften och innehåller även en ”sitta-ner-och- klura-del” som passar ypperligt för en avslutande fika. Stadmysterium® ger också hemmaturisten en chans att bättre lära känna sin stad eller plats.