Tjoho! Nytt vårmysterium i Uppsala

Mysteriet med den Listiga Studenten och den Påhittige Brevbäraren i Uppsala

Precis när skummet lagt sig efter forsränningen på Fyrisån kommer ytterligare ett Stadsmysterium® till Uppsala. Den här gången är det Mysteriet med den Listiga Studenten man ska lösa. Och gosse har vi en kluring till er!

Att Stadsmysterium är extra populära i Uppsala är väl rätt lätt att förstå med en sådan stad och bebyggelse. Det finns hur mycket som helst att leta efter.

Uppsala är känt för en hel del, bland annat för sitt fina universitet och sina många studenter. På Valborgsmässoafton åker vissa av dem på Fyrisån i märkliga farkoster, då är det fest i stan!

Just det där med forsränningen intresserade studenten Filippa Flink. Hon skulle bygga en farkost som var coolare, stack ut och var mer återvinningsbar än alla andras. Men på tävlingsdagen var den helt försvunnen.

Ge er ut i Uppsala för att ta reda på vad som hände den listiga studenten.

Som vanligt handlar det om att ge sig ut i staden och leta efter mystiska ledtrådar och sedan sätta sig ner på något lokalt mysigt fik eller bar och klura ut svaren. Sedan tidigare finns Mysteriet med den Påhittige Brevbäraren i Uppsala.

Edsborg Sverige utvecklar Stadsmysterium® för hela Sverige och släpper nu det andra Stadsmysteriet i Uppsala. Vi vill ge hela Sverige chansen att uppleva sin och andra städer på ett nytt spännande sätt. Och självklart att umgås med varandra!

Här hittar du alla Stadsmysterium.

Stadsmysterium® är en analog utomhusaktivitet som passar lika bra för familjen som för konferensgänget. Aktiviteten innebär promenad i friska luften och innehåller även en ”sitta-ner-och- klura-del” som passar ypperligt för en avslutande fika. Stadmysterium® ger också hemmaturisten en chans att bättre lära känna sin stad.