Vässa teamet

“Vässa teamet”
– faktorer som påverkar
hur vi kommunicerar med varandra.

Vill du förbättra resultat i verksamheten?
Gräv där du står!
Jo, det finns massor av energitjuvar och produktivitetsläckage omkring oss i vår vardag.

En föreläsning med inslag av praktiska övningar. Här ges konkreta tips och värdefulla insikter som kan städa upp och effektivisera i vår kommunikation med varandra.

Omfattande forskning visar att våra vardagliga beteenden, såsom (omedvetet?) bemötande och bristande återkoppling kollegor emellan är riktiga produktivitetstjuvar.

Hur har vi det egentligen med våra vardagliga beteenden? Hur påverkar våra beteenden trivsel, verksamhet och kunder? Det är inte alltid vi tar oss tid att tänka till kring våra egna beteendemönster och de konsekvenser de får. I seminarieserien får ni kunskap samt övningar som kan skapa riktigt värdefulla a-ha-upplevelser. Resultatet kan bli ökad effektivitet, kreativitet och trivsel.

I en seminarieserieserie i två delar får ni konkreta verktyg att reflektera kring egna beteenden. Konkret, tydligt och praktiskt är ledorden.

  • Del 1: 4 timmar med föreläsning i ämnet kommunikation och beteende, blandat med övningar.
  • Del 2: 4 timmar med fokus på praktiska övningar som ger värdefull insikt i våra beteenden och hur de påverkar trivsel, effektivitet och verksamhet.
  • Seminarierna rymmer 25 personer per grupp.

Välkommen med din förfrågan till:

johanna.ericson@edsborg.se