Vad händer i Halmstad?

Jo, mysteriet med den Fåfänge Majoren kommer hit! Det är första men inte sista mysteriet i Halland. Här tar det sin början med att den alltid lika elegante Fredrik Fager blir av med sin viktigaste pryl.

En dag upptäckte Fredrik till sin förskräckelse att hans viktigaste pryl var spårlöst försvunnen. Han letade och letade, paniken växte. ”Jag kommer aldrig mer kunna gå ut!”, vrålade Fredrik till den inte längre lika spännande spegelbilden.

Vad var det som hade hänt med den Fåfänge Majoren egentligen, här får ni ge er ut på Halmstads gator och torg för att lösa mysteriet.

Edsborg Sverige utvecklar Stadsmysterium® för hela Sverige och har producerat Stadsmysteriet i Halmstad. Vi på Edsborg vill ge hela Sverige chansen att uppleva sin och andra städer och platser på ett nytt spännande sätt. Och självklart att umgås med varandra!

Här hittar du alla Stadsmysterium.

Stadsmysterium® är en analog utomhusaktivitet som passar lika bra för familjen som för konferensgänget. Aktiviteten innebär promenad i friska luften och innehåller även en ”sitta-ner-och- klura-del” som passar ypperligt för en avslutande fika. Stadmysterium® ger också hemmaturisten en chans att bättre lära känna sin stad eller plats.