Kontraster, ja tack!

I mina konsultuppdrag har jag förmånen att få träffa många härliga människor. Jag inser att jag behöver kontrasten mellan det väldigt tysta, ensamma och isolerade – men å andra sidan så fantastiskt roliga kreativa arbetet, och de där mitt-i- hetluften-uppdragen.

De där som jag kallar mina “mitt-i-hetluften-uppdrag” består av att coacha, workshoppa och föreläsa. Där får jag utlopp för mitt stora intresse av människor och jag får vara den snabba, guidande och inspirerande person jag också vill vara. Där gäller det att hela tiden vara lyhörd inför vad som sker i gruppen – börjar energin tryta, går det för snabbt framåt, eller finns det deltagare som har tappat bort sig? Jag lyssnar av och försöker anpassa. Snabbt som blixten, och helst ska ingen märka att jag byter taktik.

Efteråt är jag trött i både kropp och knopp och behöver återhämta mig. Sen väntar den obligatoriska reflektionen. Vad funkade bra och mindre bra med just den här gruppen? Vad skulle jag villa utveckla till nästa gång? Mat och lite paus på det.

Sen kör vi igen! Ut i det där härliga, spännande där allt kan hända och inget går att förutspå.

Den bästa av världar är kontrastrik, dynamisk och levande.
Precis som de jag får möta i mina uppdrag.
Tacksam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla funktioner för sociala medier och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra sociala medier, reklam- och analyspartners.

View more
Cookies settings
Acceptera
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: http://edsborg.se.

Vilka personuppgifter vi hanterar

Om du köper produkter eller tjänster hos oss behåller vi dina namn- och adressuppgifter, dels för att informera dig om tjänster och produkter som kan intressera dig, men också för att följa bokföringslagen. Om du inte vill få utskick med information från oss ber vi dig kontakta: info@edsborg.se så tas du bort.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte med oss av dina uppgifter till tredje part, med undantag från myndigheter som av någon anledning kräver ut dessa.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och metadata sparas utan tidsgräns. Dina namn- och adressuppgifter sparas så länge som bokföringslagen kräver.

Vilka rättigheter du har över dina data

Vi bevarar dina namn- och adressuppgifter så länge det krävs för att efterleva bokföringslagen. Vill du inte att vi ska kontakta dig med information om produkter eller tjänster ber vi dig maila till: info@edsborg.se, så tas du bort från sådan sändlista.
Save settings
Cookies settings